View Single Post
Vechi 30.10.2014, 09:09:22
Florinvs Florinvs is offline
Senior Member

Data înregistrării: 06.12.2012
Locație: Husi, judetul Vaslui
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ioana5760 Vezi mesajul
Treaba cu sentimentele e complicata. Iti poate place cineva ca persoana, caracterul, cum gandeste, etc., ca prieten, amic, dar sa nu-l iubesti. Acum cred ca la o anumita varsta nu mai iubesti, nu te mai aprinzi ca la 20-30 de ani. Cred ca e pacat sa-l amagesti si pe el si pe tine ca poate il vei iubi dupa casatorie (nu se stie daca va mai veni iubirea) si atunci ce faci? e un chin sa te prefaci sa-l iubesti si pana la urma te simte si el nu e ceva autentic.
Nu se stie nici acela care zici ca era bun, cat de bun s-ar fi dovedit pana la urma....
Aici sunt total de acord! Ca sa fii impreuna cu cineva pentru toata viata, trebuie sa fii convins/convinsa ca o iubesti/il iubesti din toate punctele de vedere, si efectiv sa simti pentru aceea persoana un sentiment deoasebit! Altfel este o amagire reciproca sau iti furi singur caciula!

In privinta frumusetii fizice, nu zic ca nu conteaza si asta, dar pentru cineva care-si doreste o casnicie si o familie, nu cred ca frumusetea fizica ar trebui sa fie pe primul plan, deoarece o persoana poate sa arate ca si fizic foarte bine, dar sa aiba un caracter urat sau neserios!
Cred ca in primul rand conteaza caracterul si felul de a fi/personalitatea ca om si seriozitatea!
Reply With Quote