View Single Post
Vechi 30.10.2014, 09:59:42
Corinusha's Avatar
Corinusha Corinusha is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.09.2009
Locație: Mures
Implicit

Asta cu frmusetea fizica, eu CRED ca e importanta pentr fiecare dintre noi intr-o mai mica sau mai mare masura, DAR felul in care percepem fiecare frumusetea fizica difera de la o persoana la alta. Ce mi se pare mie frumos, alteia/altora li se pare disgratios/urat etc. si invers.

Uneori o persoana care la inceput nu ne atrage atat de mult, poate ajune, dupa ceo cunostem mai bine, dupa ce descoperim calitati la pers. respectiva, incepe sa devina totma atragatoare in ochii nostri. Sau invers.

In tineretile mele, cand cautam, multi baieti (ca era vb de baieti la vremea respectiva nu de barbti) care mi se pareau atractivi, au inceput sa nu mai imi placa dupa ce am schimbat vorbe, impresii. Si am patit si invers.

La al meu sot se pare ca am avut norocul de de toate; m-a si atras din punct de vedere vizual si am escoperit in timp si calitati deosebite care credeam ca-s de mult pierdutela barbati si defecte mai mici sa mai mri; nu e nici el perfect, asa cum nu-s nici eu perfecta (am destule defecte si eu), asa cum nu e nimeni perfect. Ca in eclam la nustiucebere: Imperfect e perfect :)
Eu zic ca tine foarte mult si de noi sa gasim o persoana si sa lasam timpul sa dezvaluie persoana respectiva (ma refer la caracter si altele de genul, lucruri care nu se vad) ca abia apoi sa putem lua decizia de a ramane cu pers respctiva sau de a nu ramane cu ea. Intr-o relatie/casnicie partea fizica nu conteaza prea mult. Conteaza mul sa putem comunica eficient, sa putem rezolva problemele impreuna, conteaza intelegerea, armonia si, bine-nteles iubirea (si nu ma refer la iubirea gen aia adoloscentin cu fluturi in stomac si mai stiu eu ce - aia e indragosteala) si respectul reciproc. De asemenea conteaza ca telurile sa fie in aceeasi linie pentru ambii parteneri. Daca sunt astea, se poate trece frumos si pasnic peste nentelegeri si se poate construi ceva durabil.
Daruieste si vei primi la randul tau.
Traieste ca si cum ar fi ultima ta zi de viata.
Reply With Quote