View Single Post
Vechi 30.10.2014, 15:10:17
bin000 bin000 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 30.06.2011
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Inorogul Vezi mesajul
1. Intrebarea mea acum: este liber sa aibe control total asupra mea?
Alta intrebare care se naste: este liber sa faca rau? Daca nu, inseamna ca libertatea lui nu este una absoluta, ci limitata de natura lui absolut de buna. ... If that makes sense :)
Citat:
2.Dumnezeu va suferi sa ii vada cum se chinuie dar nu poate face nimic in aceasta privinta. De fapt, stai! Poate sa faca, ca e atotputernic. ...Doar ca nu vrea. De fapt stai! Ca e infinit de bun si vrea. De fapt, nu mai inteleg nimic
Te contrazici singur .O data zici ca nu vrei ca Dumnezeu sa aiba control asupra ta , apoi zici ca Dumnezeu sa aiba control total asupra ta si sa nu te lase in iadul pe care l-ai ales singur ci sa te scoata obligat din el.
Citat:
Ma gandesc totusi ca nu i-as putea spune vorba asta de duh unui copil cu leucemie, dupa ce iese de la o sedinta de chimioterapie.
Mi-au dat lacrimile la cat de sensibil si iubitor esti tu fata de oameni ...spre deosebire de Dumnezeu care ne uraste.

Citat:
Iti permit sa-mi oferi orice exemplu/scenariu, oricat de fantezist ar fi acesta, ca sa justifice non-interventia (desi interventia este posibila) in cazul in care propriul copil este schingiuit. Probitate morala intacta? Incredibil nivelul la care se ajunge cu scuzele :).
Sa inteleg ca nu esti de acord cu nici un fel de operatie chirurgicala caci produce durere, nu? Dupa mintea ta sa nu existe durere si sa moara într-o luna e mai important decat intentia cu care se "schingiuieste " copilul si va trai multi ani.
Reply With Quote