View Single Post
Vechi 31.10.2014, 10:35:06
Corinusha's Avatar
Corinusha Corinusha is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.09.2009
Locație: Mures
Implicit

cristi, daca e sa corelam zile pe care le sarbatorim noi cu altele din ce stiu eu ce practici si timpuri, putem foarte bine sa ajungem la concluzia ca tot ce sarbatorim se refera si la practici pagane si chiar oculte.

Mai bine am incerca sa sarbatorim Craciunul si Pastele pentru ceea ce trebuie; nici macar acese doua sarbatori nu se mai sarbatoresc cum trebuie; s-a inventat mos craciun si iepurasul de pasti, care devin de multe ori ma importante pentru oameni decat nasterea si invierea Mantuitorului.

Iar legat de Halloween, copiii sunt fericiti ca se pot costuma si ca primesc dulciuri. Cati copii credeti ca fac ritualuri satanice si mai stiu eu ce? La noi halloweenul se sarbatoreste in scoli si in cluburi. Si in cliburi, mergi sa te distrezi, chiar daca costumat, nu sa invoci ce stiu eu ce demoni.

Sarbatori panae sunt, s vor mai fi, fie ca le importam, fie ca, in timp se vor mai inventa/redescoperi. Cred caimportant ar fi sa ne stim sarbtorile crestine si sa le tinem cum se cuvine, iar restul, sa fie doar pentru distractie/motiv de zi libera - 1mai- etc. Ah, si sa ne cunosem sarbatorile nationale si sa le sarbatorim cm se cuvine si pe acelea.

edit: mie imi place Halloweenul din simplul motiv ca imi pot expune talentul la desen pe fata/machiaz pentru o zi, fara sa arat ca o ciudata :)) plus preilej de intalnire cu prietenii
Daruieste si vei primi la randul tau.
Traieste ca si cum ar fi ultima ta zi de viata.

Last edited by Corinusha; 31.10.2014 at 10:37:40.
Reply With Quote