View Single Post
Vechi 31.10.2014, 11:55:25
Mena59 Mena59 is offline
Banned

Data înregistrării: 20.11.2012
Locație: Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de vsovivivi Vezi mesajul
Nu draga mea nu-i nicio caterincă.

Urmărește te rog cele două videoclipuri: intră aici și apoi aici și după ce pricepi spune tu dacă nu ea este singura dintre toți care are dreptate! Spune tu dacă poți că nu ea are dreptate să vedem dacă poți să mă faci să te cred! Că așa insinuînd fiindcă în subconștientul colectiv speriat ai dat dreptate torționarilor care te-au păcălit că ei sunt buni cu Dumnezeu dându-ți niște aluat de saduchei și farisei în cioculeț, niște speranțe păgâne deșarte, arătându-se vrednici când defapt sunt ipocriți... așa nu merge să mă convingi... fiindcă dacă tu i-ai crezut și te-ai preschimbat în microbistă, în ultrașe, în pătimașe care susține că e caterincă doar din interes electoral... așa n-am făcut nimic.

Aveți răbdare și discernământ și alegeți-l pe cel nu care se preface bun ca un ipocrit darnic ca să parvină, bani din banii noștrii furați fără rușine... ci alegeți-l pe cel cu inima cea mai bună pentru România... nu cel care a dat din bani furați de la popor mercenarilor din Antenar și RTVei ca să vă manipuleze cu superstițiile și nebuniile din subconștientul colectiv mânjundu-se pe mâini cu sânge ci alegeți-l și credeți-l cel care vă spune adevărul și a lucrat eficient pentru voi ca să vă ridice România din mocirlă, miciună și ipocrizie, din trădare și înșelare.

Aveți răbdare și apoi mergeți pe și votați online pe cine vreți voi ca să facem un sondaj cinstit și nu unul din ăla care este făcut cu trufie și aroganță ca să vă manipuleze subconștientul colectiv!
vsovivivi,
Daca tu consideri ca e bine si esti convins, fa cum iti dicteaza constiinta. In fond, avem fiecare libertatea de a alege. Nu am dreptul sa te critic ori sa te dusmanesc pentru alegerile tale.
Si, de ce nu Elena Udrea? Ce, nu avem dreptul, si noi fetele sa fim presedinte?

Eu nu cunosc personal pe niciunul dintre prezidentiabili.Tot ce stiu despre ei stiu din presa, de la tv.Ca sa-mi fac o parere cat de cat corecta am citit, am urmarit multe posturi tv, am citi multe ziare... Am aflat multe dar nimic bun despre "impricinati". Si nu stiu cate si cat sunt adevarate.
Un lucru e sigur, ca nu ma iau dupa partidul care ii sustine. Pt ca la umbra unui partid corupt poate sta un om bun, precum si la umbra unui partid cu renume bun poate sta un om corupt, nu-iasa? : "Adam a căzut chiar în rai, în timp ce Lot s-a păzit chiar în Sodoma." (am preluat de pe alt topic cuvintele Sf. Efrem Sirul, postat de mirelat)

Mai mult ce sa zic? Fiecare alege pe cine crede ca e mai bun. Dar alegerile noastre sa nu fie un lucru care sa ne aduca in starea de a ne ura unul pe altul.
Doamne ajuta!