View Single Post
Vechi 31.10.2014, 16:48:15
bin000 bin000 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 30.06.2011
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Inorogul Vezi mesajul
Am argumentat de ce atotputernicia si bunatatea sunt incompatibile cu notiunea de iad.
Ai argumentat ? Tu confunzi dorintele tale cu logica si, din pacate, logica nu se muleaza pe dorintele fiecaruia ci ramane...insensibila.

Citat:
eu nu as lasa pe nimeni sa arda in iad o eternitate. Nici macar o secunda.
Asta e tiranie, sa nu-l lasi sa ajunga in iad pe omul care vrea in iad ...asa n-ai cum sa fii superior moral lui Dumnezeu ,poate suparator moral.

Citat:
Dumnezeu ii iubeste pe toti, dar mai ales pe unii care Ii fac pe plac.
Dumnezeu n-are nevoie de faptele tale, nici de plecaciunile tale, ci tu ai nevoie de ele ca sufletul sa se curețe. Hristos a spus ca a venit pentru pacatosi. Am inteles ca tu nu ai pacate, deci Hristos n-a venit pentru tine. Astia fara pacate n-au nici o legatura cu crestinismul, caci crestinismul e DOAR pentru oameni pacatosi .

Citat:
Diferenta majora intre masurile pe care le iau doctorii, spre exemplu, si Dumnezeu este ca unele sunt de tip reparatoriu si celelalte de tip punitiv.
Nu inteleg ce lectie de viata pot primi victimele unui tsunami, cutremur, razboi sau epidemii. Cu ce lectie de viata sau de dupa viata se alege un copil de 4 ani prins sub daramaturile unei cladiri afectate de cutremur?
La fel, nu inteleg ce "operatie chirurgicala" are loc pentru sufletul celui care arde o eternitate in iad.
Cam multe lucruri nu intelegi pentru unu' superior moral lui Dumnezeu.
Am vazut ca mai e un lucru pe care nu-l intelegi:ca lumea asta nu e totul ,ci e doar o rotita dintr-un angrenaj mult mai complex la care tu n-ai acces ,prin urmare judecatile tale sunt cam...nule.
Reply With Quote