Citat:
În prealabil postat de catalin2
Aceeasi problema pe care ti-am explicat-o in mesajul precedent. Desi acum doua zile stiai ca se poate. Nu ai inteles ca e vorba de atomi.
|
Am explicat, daca cristalul e crapat, poate intra orice in el, nu numai plumb, cate un atom sau bucati mai mari. Pentru informarea ta, nu o sa gasesti atomi de Pb asa, stingheri, pe nicaieri; o sa ii gasesti legati cumva in molecule, cel mai adesea in ceva oxizi. Ai mare
tupeu, si nu cred ca folosesc gresit acest cuvant, sa-ti dai cu parerea asupra ce stiam eu sau nu, din cateva randuri. Nu stiu daca vrei sa te dai cititor de ganduri sau ai preluat din manierele lui AlbertX.
Citat:
Datarile eronate din rocile magmatice cu varsta cunoscuta s-au datorat existentei materialului radioactiv vare nu provenea din dezintegrare. Deci se poate.
|
Am mai scris ca recunosc lucrul asta; exista erori mai mici sau mai mari; totusi, de la miliarde pana la mii de ani e prea mare diferenta. Pe urma,
te prefaci ca nu observi cel mai serios argument in favoarea datarii radiometrice: concordanta rezultatelor provenind din izotopi diferiti. Daca e vorba de o eroare sistematica, la toate masuratorile, cum de afecteaza la fel si potasiul, si strontiul, si uraniul, si plumbul si samariumul etc?