View Single Post
Vechi 01.11.2014, 18:06:41
Theodore_of_Mopsuestia
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de CristianR Vezi mesajul
Că retractezi, e un lucru bun; că te retragi, asta face să pară că te-ai supărat - poate pe tine, poate pe forum; nu cred că pe noi, după cum te cunosc.
Te pricepi foarte bine la oameni. Chiar ca ai fi un preot excelent. Sincer, retractez TOT ce am scris pe forum, bun sau rau. De acum inainte, parerile mele, exprimate public, vor fi corecte politic.
Nu pe forum m-am suparat, ca vacarul pe sat, ci pe mine, ca nu imi tim limba virtuala in frau, si pe Pelerinul, ca, chipurile, m-a facut nebun. Adica, vezi Doamne, traiesc in afara realitatii. Nu imi amintesc sa il fi atacat vreodata la nivel personal. Cu siguranta, nu in acest hal. Ii simpatizez enorm pe reformati, dar el e mai mult britanic decat chiar reformat: chiar nu intelege cat de multe crime vin de pe Albion si din pamantul descoperit de Amerigo Vespucci? Ca si de pe pamanturi ruse, ca sa fiu obiectiv. Sau romanesti: masacrul tacut al inocentilor din pantecuri: 20 milioane de avorturi, in 25 de ani. Deci, nu sanitatea mea a luat-o razna, ci ponderatia. Din nou, pentru ASTA imi cer scuze.
M-am razgindit: nu mai imi sterg contul. Daca intre timp imi va fi sters, asta e, imi fac altul, si voi avea doar postari cuminti politic, decente ca forma si neutre religios. Aveti cuvintul meu. Va multumesc mult, tie si lui Mihnea, pentru atitudini. Scotianul e prea subiectiv.
Numai bine.
Reply With Quote