View Single Post
Vechi 01.11.2014, 23:32:57
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Implicit

O, Marie, cu totul fără de prihană, bucură-Te Mireasă nenuntită.
Bucură-Te, bucuria celor necăjiți și mângâierea celor scârbiți.
Bucură-Te hrana celor flămânzi și limanul celor înviforați.
Bucură-Te, Cea mai sfântă decât sfinții și decât toată zidirea mai cinstită.
Bucură-Te, sfintenia Tatălui, lăcașul Fiului și umbrirea Duhului Sfânt.
Bucură-Te, palatul de lumină al lui Hristos Dumnezeului nostru, Împăratul tuturor.
Bucură-te, lauda creștinilor și ajutătoarea cea gata a celor ce Te cheamă pre Tine.

Preasfântă Stăpâna mea, păzeste-mă sub acoperământul Tău, căci în preacuratele Tale mâini îmi pun duhul meu. Fii ajutătoare și acoperământ sufletului meu în ziua cea înfricoșătoare a judecății și roagă-Te pentru mine, nevrednicul, să intru curat și limpezit în rai. Să nu mă lepezi, Doamna mea, pre mine, robul Tău, ci ajută-mi mie și dă-mi împlinirea cererii. Izbăvește-mă de toată primejdia, bântuiala, nevoia și neputința și dăruiește-mi pocăință mai înainte de sfârșit.Ca prin mijlocirea și ajutorul Tău, mântuindu-mă în viața aceasta de acum de tot vrăjmasul văzut și nevăzut, umblând cu placere de Dumnezeu în voia iubitului Tău Fiu și Dumnezeului nostru, iar la ziua cea înfricoșătoare a judecății izbăvindu-mă de veșnica și grozava muncă, să mă închin, să mulțumesc și să slăvesc întru tot sfânt numele Tău în vecii vecilor. Amin

Bucură-Te, Cea plină de har !
Bucură-Te, Ceea ce esti preafericită !
Bucură-Te, Cea preabinecuvântată !
Domnul este cu Tine !