View Single Post
Vechi 03.11.2014, 12:08:43
AlbertX AlbertX is offline
Banned

Data înregistrării: 14.05.2014
Locație: Sibiu
Religia: Ortodox
Implicit

Comentariu extras din http://www.cuvantul-ortodox.ro/recom...unt-adevarate/

Big Bangul și evoluția fac parte din planul lui Dumnezeu ???
Chiar ???
A lui Dumnezeu sau … (a celui ce a vrut să fie și … a căzut) ?

Ce zici Pap-o de acestea spuse de sf. Ap.Pavel:
,,Iar cuvântul meu și propovădiurea mea nu stau în cuvinte de înduplecare ale înțelepciunii omenești, ci în adeverirea Duhului și puterii, Pentru ca credința voastră să nu fie în înțelepciunea oamenilor, ci în puterea lui Dumnezeu. Și înțelepciunea o propovăduim la cei desăvârșiți, DAR NU ÎNȚELEPCIUNEA ACESTUI VEAC,NICI A STĂPÂNITORILOR ACESTUI VEAC, care sunt pieritori, ci propovăduim înțelepciunea de taină a lui Dumnezeu, ascunsă, pe care Dumnezeu a rânduit-o mai înainte de veci, spre slava noastră, pe care nici unul dintre stăpânitorii acestui veac n-a cunoscut-o, caci dacă ar fi cunoscut-o n-ar fi răstignit pe Domnul slavei;…
….
Iar noi n-am primit duhul lumii, ci Duhul cel de la Dumnezeu ca să cunoaștem cele dăruite nouă de Dumnezeu;
Pe care le și grăim, dar nu în cuvinte din înțelepciunea omenească, ci în cuvinte învățate de la Duhul Sfânt, lămurind lucruri duhovnicești oamenilor duhovnicești.
Omul firesc nu primește cele ale Duhului lui Dumnezeu, căci pentru el sunt nebunie și nu poate să le înțeleagă, fiindcă ele se judecă duhovnicește,...

Corinteni, l,capitolui 2 versetele 4,5,6, 12, 13.

Ce baghetă magică Papo???

,,Și a zis Dumnezeu: Să se facă…”
El a poruncit și s-au zidit.

Ce teorie a evoluției ?
Adam a fost maimuță ? (asta înseamnă chipul și asemănarea lui Dumnezeu ?).

Face parte din planul lui Dumnezeu (Big Bangul și evoluția)… Împaci și capra și varza. Auzi ce spune ??? Dacă înțelepciunea lumii ar fi putut, ar fi ajuns (prin ea) să-l cunoască pe Dumnezeu, nu să-l răstignească pe Domnul slavei.

Când apostolul vorbește de cei desăvârșiți, oare nu despre dreapta credință vorbește (despre ortodoxie)?