View Single Post
Vechi 17.01.2008, 00:09:47
dragomirna dragomirna is offline
Senior Member

Data înregistrării: 30.12.2007
Implicit

Cred ca toti cei care iti spun, desi cu delicatete, ca mai sunt fete in univers, nu te ajuta deloc pentru ca nu pot sti mai bine decat tine cat o iubesti. Dar dupa cum vezi toti iti spunem sa ai grija si sa nu faci nimic pripit, mai ales daca simti ca facand un "mic compromis" lucrurile se vor rezolva de la sine pe urma. Casatoria este o legatura sfanta intre soti si conteaza mult ca ea sa fie facuta in Biserica Ortodoxa pentru ca este una din Sf. Taine instituite de Domnul nostru Iisus Hristos si pastrata de Biserica noastra in tot acest timp asa cum ne-au invatat Apostolii. Sa nu te lasi influentat mai mult de sentimentele pentru ea decat de propria constiinta si de dorinta ta de a vedea lucrurile in mod limpede chiar daca te va durea sa iti dai seama ca nu poti face decat sa va despartiti! Sa nu te superi pe noi daca suntem "neintelegatori", dar cred ca daca ai apelat la parerea celor de pe site-ul acesta (pe care eu personal ii admir mult pentru oamenii care sunt in spatele mesajelor si le multumesc, pentru ca si eu am gasit raspuns la unele nelamuriri in ceeea ce am "frunzarit" de cateva luni de cand "am dat" de acest site) inseamna ca stii ca ai nevoie sa asculti nu doar simple indemnuri ci si sa gasesti in tine curajul sa vezi daca merita sa renunti nu la niste dogme ci la posibilitatea de a invata sa traiesti dupa cuvintele Adevarului - iar asta merita orice, chiar si sa renunti la ceva dupa care vei suferi un timp! Dar poate asta e si o incercare de la Domnul, iar daca iti vei deschide ochii vei avea mult mai multe bucurii decat iti imaginezi ca vei avea daca vei alege sa traiesti cu ea fara sa va cununati in Biserica! Domnul sa te indrume cum stie El si Maicuta Domnului sa te mangaie cand ti-e greu!
Reply With Quote