Citat:
În prealabil postat de catalin2
In plus, ti-am dat si explicatiile in mesajul precedent (de ce e incompatibil evolutionismul si miliardele de ani cu atributele lui Dumnezeu), te-ai facut ca nu le vezi. Asta arata ca nu esti onest.
|
Nu le vede, nu le intelege, nu-l intereseaza, are un plan ... onestitatea e ultima lui problema.
Catalin, tu ai avut cumva impresia ca daca-i explici, el va intelege ceva ? Pai nu asta-l intereseaza pe el.
El va repeta cele cateva idei fixe pe care le are la infinit, asta e si scopul lui ... sa le recapitulam:
- universul are cateva miliarde de axi, fix, demostrat prin tot felul de datari, care mai de care mai stiintifica.
- accidentul chimic este posibil, conform teoriei probabilitatilor Big-bang-ul este o certitudine;
- maimutele se trag din oameni, lucru demonstrat stiintific;
Ateu mai ridicol nici ca am vazut pana acum ... nu ati observat ca pana si amicii lui atei nu sunt de acord cu el ?
Citat:
În prealabil postat de catalin2
Conform aceleiasi logici gresite daca nu esti lasat sa furi nu mai ai liberul arbitru.
|
Sfatul meu este sa nu-ti mai pierzi timpul, de "liberul arbitru" crezi tu ca-l intereseaza pe el ?
Este ca si cand ai vrea sa rezolvi integrale fara sa cunosti operatiile elementare. Multi atei in superficialitatea lor au impresia ca daca citesc ceva din Biblie - ca tot e scrisa in limba romana - atunci si pricep ceva. Gresit, ei nu inteleg nimic, dar aceasta greseala o fac din pacate si multi crestini ortodocsi.