View Single Post
Vechi 07.11.2014, 11:24:35
fallen fallen is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.03.2011
Locație: bucuresti
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru fallen
Implicit

Citat:
În prealabil postat de abaaaabbbb63 Vezi mesajul
Ok, atunci, considerand ca exista un papirus care descrie vreo 20% din Iesire, cu perioada incerta, sa zicem ca exista o oarecare posibilitate ca Dumnezeu sa fie asa de crud incat sa faca toate acelea.
Chiar daca Dumnezeu nu ar fi, naturs sigur este, chiar atat de cruda, daca nu chiar si mai cruda de atat
Se poate spune chiar ca Dumnezeu inca ne mai fereste, pe cat posibil, pe cate unii dintre noi, de toate aceste nenorociri cate ni se pot intampla...
Dar daca exista viata, trebuie sa existe si moarte. Faptul ca exista moarte si calamitati nu inseamna nici ca Dumnezeu nu exista, nici ca e rau si crud. Grija lui este salvarea sufletelor, si a noastra tot asta ar trebui sa fie, ca de moarte si de nenorociri nu avem cum sa ne ferim si sa scapam. Iar atunci cand avem aceasta sansa, sa scapam dintr-o nenorocire in care altii pier, ar trebui sa o privim ca pe o binecuvantare, ca pe o oportunitate, o sansa de a face ceva bun pt lumea asta, a perpetua specia, sau a ne salva sufletul.

Daca Dumnezeu si natura sunt mana in mana, eu cred ca da. Si mi se pare normal. Doar natura intreaga e creatia Lui. Cine isi bate joc de ea isi merita soarta, si el si urmasii lui...

Last edited by fallen; 07.11.2014 at 12:11:50.
Reply With Quote