Un vis minunat cu Parintle Arsnie Boca
Marturisesc un vis minunat cu Parintle Arsnie Boca:
Visam ca eram intr-o chilie de calugari, unde erau doi calugari tineri care se rugau in genunchi. La un moment dat ii intreb curios unde este Parintele Arsenie Boca, ei se intorc spre mine parca mirati si imi raspund ridicand din umeri ca si cum ar spune ca nu stiu unde este, in clipa aceea vad o luminita din inaltul cerului care crestea ca intensitate si venea spre noi, moment in care apare in fata mea Parintele Arsenie Boca imbracat in haine calugaresti de culoare neagra cu un culion pe cap, acea caciula cilindrica care o primeste calugarul atunci cand e tuns in monahism, avea barba lunga ca in fotografiile din tinerete cand era calugar la Sambata, mai purta ochelari de soare fumurii cum am vazut ca avea atunci cand picta biserica de la Draganescu, avea o privire serioasa dar blanda. Apoi de bucurie ca-l vad pe Parintele il imbratisez si astfel se termina visul, interesant ca acest vis l-am trait cu o intensitate mare de parca ar fi fost in realitate. Eu am gandit ca prin acest vis Parintele ne-a aratat din nou unde este adica in ceruri intre sfinti si ne indeamna la rugaciune pentru a primi mila si ajutor de la Dumnezeu, si ca Parintele mijoceste pentru noi acolo sus.
Doamne Ajuta! Preasfanta Nascatoare de Dumnezeu miluiestene pe noi! Sfinte Parinte Arsenie roaga-te lui Dumnezeu pentru noi! Amin!
Last edited by mihaigr; 18.11.2014 at 15:40:57.
|