Citat:
În prealabil postat de cod_gabriel
Citat:
În prealabil postat de cod_gabriel
Iata inselaciunea sectanta. Citeaza numai Fapte 1:14, dar "uita" urmatoarele doua versete:
|
Rectificare: am vrut sa scriu urmatorul verset, Fapte 1:15.
|
Imi pare rau pentru discutiile inutile ca s-au format pe forum. Se observa ca nu intelegeti notiunea de "familia mica" si "familia largita" a bisericii primare.
Icercati sa ATACATI pentru ca va simtiti lezati ca un "sectant" au tupeul sa posteze adevaruri din Scriptura. "Cel mai bun mod de a se apara este sa ataci" - eu nu sunt de parerea asta... in fine.
Despre prostie si inganfare - nu am cuvinte... Nu imi permit sa fac prost pe nimeni, da sa mai judec pe cineva fiindca are alte pareri... departe de mine gandul acesta. Dumnezeu va cantari fiecare cavant la vremea potrivita.
Nu stiu cum de permite un forum care se pretinde a fi crestin atacul la persoana.
Tot respectul pentru forumisti. Am incercat sa inteleg parearea fiecaruia, am reluat anumite argumente care mi s-au parut importante si care nu au fost tratate.
Apropo de frati> poate stiti ca neoprotestantii se numesc frati intre ei... asta inseamna ca sunt frati de sange? sau frati in Hristos? ... Sa nu exageram in aberatii - referitor "sectantul" care crede ca Maria a avut 120 de copii.