Citat:
În prealabil postat de florentina2014
Am decis sa scriu aici pentru ca nu stiu in cine sa am incredere, n-am curaj si mi-e frica sa ma deschid altcuiva..
Am 25 de ani si sunt casatorita 5 ani. Povestea mea incepe la 1 an dupa nunta cand sotul meu si-a dat masca jos...E un tip inalt, frumos, zvelt, dar foarte violent.. Ma jigneste mereu, e foarte posesiv, suparacios, nervos...E un om cu toane, insa rar de tot sunt zilele cu toane mai bune. Nu ma respecta deloc si nici fata de parintii mei nu mai arata respect. Vorbeste urat cu toti.. Mi-a indepartat toti prietenii iar eu sunt ca o sluga.Tot ce spune el e sfant iar eu nu am drept la replica.In opinia lui, nimic nu fac bine, nimic nu stiu.. nimic nu ii convine la mine. Orice spun, zice ca e o prostie si ar fi bine sa nu mai vorbesc nimic. In fiecare zi plang, nu mai am pofta de nimic..Parintii mei sufera cand vad ce urat se poarta cu mine.....Ma ingrozesc la gandul ca o viata intreaga o s-o duc asa...O sa innebunesc daca nu fac ceva... Exista vreo solutie?....El nu a fost de la inceput asa,a fost foarte bun,mai are momente cand totul e perfect cand brusc dupa o sapt doua iar se schimba,,,,nu inteleg de ce,,
|
Pur si simplu ma ingrozeste situatia in care ai ajuns si nu vad nicio solutie amiabila; tu esti ca o "nicovala" in care el da intr-una.
Ma gandesc ca la data maritisului erai prea naiva sa deschizi bine ochii si sa vezi realitatea, sau mai bine zis, sa-i distingi masca pentru ca in mod sigur o avea si atunci, dar tu erai oarba(indragostita).
Mai mult ca sigur, a avut si el ceva probleme in copilarie datorita carora a juns sa fie un "vampir" care se hraneste(paraziteaza) cu viata(sangele) celor din jurul sau.
Cred sincer ca
nu ai nicio sansa daca nu te redresezi singura si nu-ti refaci prieteniile impotriva "opozitiei", cu toata nefricirea ta.
E aproape imposibil; pare un subiect de film psihologic, dar asta e situatia pe care eu am sesizat-o din descrierea ta.
E foarte probabil ca in disputa ce s-ar isca intre voi, el sa iasa cu imaginea nesifonata, iar gura lumii sa te acuze pe tine, ca el e frumos, inalt, zvelt...
Daca e violent, parintii tai sunt salvarea ta. El nu te va respecta daca mai intai nu te respecti tu. La cate vei incasa va trebui sa te obisnuiesti cu statutul de nicovala, dar sa te consideri din aur.
Insa, asa cum au zis si altii mai sus, orice inceput se face la... duhovnic.