Mitul jucăriei doritE sau de ce dansează fetele frumoase?
Bărbații vicleni plini de complexe pentru că fie sunt lăbari fie au ajuns impotenți fie se sperie și sunt prea timizi și ratează mereu au creat împreună cu diavolul o vindecare dată de șarpele 'mântuitor' care le-a dat un sfat:
-primiți ca mită o tinerică frumușică pe post de jucărie și atrageți-o undeva și faceți cam așa!
Și de atunci s-a împământenit acest mit și a intrat în mitologia copiilor 'bărbați' care-și facK găști de 'frați' și ce credeți că vor cu dor, că vrea așa?
Păi asta e tot ce vor, tot ce vrea:
Vrea să dea... vrea să edea din puță înainte la drăguță!.. exact ca maimula cu țâdula care recită pe de rost viclenia unui naiv 'mai bun', 'mai mult', mai prost.
Deci pe scurt asta e tot ce vrea și așa a învățat-o pe tinirică să danseze și să petreacă gLumește și să se distreze pentru că el știe din mit că dînd din puță înainte la drăguță va avea încrederea că e mai mare și mai mult și E jmecher tare dacă dă din puță la drăguțe fiindcă își închipui mai-multe maimule.
Acuma și io îmi cer iertare dacă v-am scos la lumină vrerea aceasta înșelătoare pe care o port în suflet de mă doare când văd cât de neesențiale și neinteresante sunt toate celelalte care nu sunt drăguțe ca maimuțe.
Last edited by vsovivivi; 10.11.2014 at 09:22:18.
|