Citat:
|
În prealabil postat de vsovi
m-am bagat in discutzie ca se pare ca shi credintza ta e asemenea lui freddi din moment ce marturiseshti ca nu are importantza una shi alta, shi de aceea am intervenit in sensul ca ce ma priveshte pe mine ce crezi tu sau ce nu crezi tu de parca ai fi dumneata un etalon de urmat...
iar cand am zis de parintzi ma refeream la sfintzii parintzi ai ortodocsiei... dar se pare ca ai ramas acelashi shucarit.... iarta-ma iarashi....
|
Eu nu sunt un etalon de urmat si nici nu sustin ca stiu eu, ca "induhovnicitii", alta istorie decat aia care se invata - de la duhul, probabil.
Nici nu am pretentia sa scriu in pilde shi fandoseli chinuindu-ma sa imit scrierile religioase, cand de-abia am aflat si eu cate ceva despre Biblie.
Nici nu arat cu degetul si nici nu ii tot invoc pe sfintii parinti fara sa-i citez, de parca ar fi intimii mei si am fost cu ei aseara la o bere, iar acum povestesc ce mi-au zis ei aseara ...
Eu nefiind asa de intim cu sfintii parinti, nu am decat Biblia care mi-e mai la indemana, fiind o singura carte si mai usor de cautat in ea.
Daca tu nu esti in stare sa analizezi un text sau sa scrii neaosh romaneshte - ca un roman neaosh ce te gaseshti, deshchiept ca fulljgerul - nu le-o interzice altora, tot invocandu-i intr-una pe sfintii parintzi, dar nescriind niciodata ce au spus ei, de fapt.
Lasa-ma cu smerenia fatarnica si cu prefacute cereri de iertaciune.
Nu ma acuza pe mine de fanfaronada pioasa pe care tu o practici, nu eu.