View Single Post
Vechi 12.11.2014, 12:45:53
Florinvs Florinvs is offline
Senior Member

Data înregistrării: 06.12.2012
Locație: Husi, judetul Vaslui
Religia: Ortodox
Implicit

Nu avem de unde sa stim situatia exacta din casa doamnei- numai cei doi o pot sti- insa vorbind de principiu nu cred ca este o atitudine normala ca barbat sa te apuci a-ti folosi sotia pe post de sac de box (pentru asta exista sali de sport), sau sa o jignesti, etc!

Cu totii avem problemele la serviciu, stim care este situatia astazi in Romania, suparari si necazuri inevitabil apar, chiar sa lucrezi pe santier in constructii (unde in fiecare zi mai apar probleme, nervi, unde numai intre barbati se vorbeste intr-un anume fel), si tot nu ai nici o scuza sa te comporti la modul asta cu sotia/prietena/iubita!

Acum cred ca putem spune deschis- cred ca toti barbatii de pe site-ul asta dupa serviciu am mai fost la un sprit cu colegii de munca, insa asta nu inseamna ca trebuie sa te duci acasa si sa faci scandal sau sa ai atitudini de genul asta!

Daca exista vointa si comunicare, si in primul rand daca tii la cineva si ai o minte lucida (nu trebuie sa fii neaparat doctor, academician si inginer, poti fi si cu scoala profesionala), aceste neintelegeri se pot rezolva si depasi usor!
Reply With Quote