Citat:
În prealabil postat de anita
Pe mine nu m-a convins Iohannis.Dar nu pot sa fiu indiferenta la ce se va intampla cu tarisoara asta daca iese Ponta presedinte.
Chiar daca o meritam.
Niste discutii televizate nu ma impresioneaza.Ce proiecte au prezentat candidatii ? Vorbele aruncate pe mine nu ma conving,niste insulte ,etc.
Dar sa tarasti biserica in asemenea mizerii mi se pare prea mult.Au smintit tineretul ,chiar nu realizati ca multi nu vor vrea sa mai auda de biserica ?
|
Of, of, Anita... Nici eu nu sunt indiferenta dar nici nu pot sti ce se va intampla cu tara noastra cu Ponta ori cu Iohanis presedinte. Chiar daca amandoi ne promit minuni, amandoi se pot insela. O sa-l aleg pe Ponta pt ca el mi-a lasat o impresie buna, cum ca macar ar incerca sa faca ceva bun. Nici Iohanis nu mi-a lasat o impresie proasta dar... il prefer pe Ponta si nu pentru ca e aratos, vezi doame. Am depasit demult varsta pasiunilor bolnavicioase pt oameni celebri. Dar, nimeni nu poate sti sigur viitorul tarii. Doar Dumnezeu stie.
Cativa preoti, nu biserica a fost tarata in mizerie. Cei multi care nu mai vor sa stie de biserica nu erau nici inainte prea tari in credinta. Sa speram ca isi vor reveni.
Citat:
În prealabil postat de anita
Sau nu prea sunteti credincioasa.
|
E o intrebare?
Sau o afirmatie? Daca da, oare cum ti-ai dat seama?
Daca e o intrebare atunci iti raspund:
Eu asa zic ca sunt credincioasa. Dar cat de credincioasa sunt nu pot sa-ti spun. Sunt dupa toata puterea mea. As zice ca mai mult de atat nu pot decat daca mi-ar sporii Dumnezeu puterea.
O observatie as mai avea de facut:
Si in psotarea anterioara ai facut o aluzie subtila precum ca m-ar fi cucerit Ponta parandu-mi-se aratos..
In postarea aceasta ti se pare ca nu as fi credincioasa...
Pe acestea le-as putea lua ca jigniri sau rautati din partea ta. Dar pt ca sunt convinsa ca mi se pare doar, o sa le trec cu vederea.