View Single Post
Vechi 13.11.2014, 19:06:27
Yasmina's Avatar
Yasmina Yasmina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de fallen Vezi mesajul
Cam asa ma gandesc si eu.
Nu numai ca poti, ca parinte, dar si trebuie, ai datoria sa faci asta...iar daca nu reusesti, macar sa te rogi...nu cred ca e vreun parinte pe lumea asta al carui copil sa moara, si el sa nu se roage pt mantuirea lui...poate multi abia atunci, din pacate, isi aduc aminte de posibilitatea existentei unui Dumnezeu. Nu cred ca vreunuia i-ar fi bine in atare imprejurari sa creada ca fuse si se duse, acum ingrasa pamantul si gata, poate ar trebui sa incercam sa il uitam, sa nu ne mai gandim la el, sa zicem ca nici n-a fost, asa cum procedam de exemplu cu cineva care ne paraseste sau ne face rau....
In fine daca un parinte are un copil care ar i putut ajunge rau ( drogat, sinucis) el poate sa prefere sa creada ca nu exista justitie divina, dar...poate nu intodeauna e asa cum vrem noi ( era o replica celebra: nu conteaza ca tu nu crezi inDumnezeu, ci ca El crede in tine)
Despre ce se vb acum?
Despre copii? Parca cineva intreba de drumul animalelor dupa moarte!?!
S-a ajuns la o concluzie referitor la animale?
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.
Reply With Quote