View Single Post
Vechi 14.11.2014, 18:19:21
fallen fallen is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.03.2011
Locație: bucuresti
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru fallen
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Inorogul Vezi mesajul
Remuscarile de dupa avort nu le au doar crestin-ortodocsii. Stiai? Ti-ai pus intrebarea de ce nu au doar crestinii ortodocsi, care isi iau seva moralitatii direct de la adevaratul Dumnezeu, remuscari dupa ce avorteaza? De ce au remuscari si nenorocitii care nu stiu adevarul despre Hristos sau Dumnezeul crestin-ortodox?
Cu toate ca sunt botezata si am frecventat, o perioada scurta, incopilarie, bis ortodoxa ( dupa care am luat o pauza, am zis ca ma pot intoarce oricand), la vremea cand s-au intamplat cele rele habar nu aveam ca este atat de grav...( cu toate ca am trecut chiar prin fata bisericii cand m-am dus in locul respectiv, la fel si cand veneam sau ma duceam la intalnire, am zis ca nu-i nimic, cat de curand ma voi casatori si voi avea copii, si asta este, imi voi spala pacatele).
Acum lumea ma vede ( atat cei bisericosi cat si restul lumii, ateii) probabil ca pe o ipocrita patetica, care si-a trait tineretea n pacate si desfrau, si acum vazand ca nu-i mai merge, a ajuns rau, n-o ia nimeni de nevasta si/sau nu o respecta, nu vrea sa-i faca copii, acum se pocaieste si spera ca mai poate s-o dreaga...
Reply With Quote