Subiect: Smerenia
View Single Post
Vechi 17.01.2008, 22:05:57
stirbupetrisor stirbupetrisor is offline
Junior Member

Data înregistrării: 31.12.2006
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Va_iubesc
Mandria i-a facut pe ingeri sa ajunga in adancul iadului. Ma uit la mine si-mi vine sa plang, ca la multimea de pacate mai adaug si mandria ca sa le puna capac. Si nu e spovedanie sa nu fie si ea pomenita, dar degeaba, ca iar si iar, mandria reapare. ???

Ce-i de facut? Cum se ajunge la smerenie? As vrea niste sfaturi operationale, mai practice, traite...
DOAMNE AJUTA !!!
si raspunsul meu duce la mandrie,pt mine.smerit vei fi,atunci cand vei ajunge sa-i iubesti pe toti la fel fara interese sau deosebiri,chiar sa simti asta,cand vei plange din orice suparare a celui de langa tine sau de aiurea,atunci acele lacrimi vor acoperii cu siguranta pacatul mandriei si nici atunci ,sa nu te lasi prada gandurilor de multumire.si inca ceva smerenia se invata si prin practica RUGACIUNII INIMII.eu Doamne iarta-ma,am invatat sa fiu mai bun,de la cainele meu,sa nu razi dar asta e adevarul.concluzia este ca smerenia nu se invata prin cuvintele si povestirile altora,ci prin practica ta.inchide ochii si asculta,deschide inima si vezi.
sa ma ierti daca am gresit cu ceva,iar DOMNUL SA NE AIBE IN PAZA MINTII NOASTRE,AMIN !!!
Reply With Quote