View Single Post
Vechi 15.11.2014, 23:39:49
Ioan_Cezar Ioan_Cezar is offline
Banned

Data înregistrării: 17.06.2014
Religia: Ortodox
Implicit

.....:) Ei aș! Nici nu-i pasă. E modul specific al tinerilor care vor să se afirme cu un preț ieftin și pe o cale facil-dubioasă, să fie băgați în seamă prin teribilisme, prin discuții cu ăi mai mari etc. În rest nimic consistent și, de la un punct, devine sâcâitor dialogul cu ei. Știu bine din experiență că din astfel de oameni (care de obicei au fost cocoloșiți acasă, în special de mame, - adeseori singure, la care s-a adăugat cortegiul de mătuși ori alte rude "iubitoare" - și cărora li s-a cam permis totul, cu răsfăț și lipsă de responsabilitate, mai ales dacă au fost copil unic) ies viitorii adulți slabi, fără caracter, egoiști și dominatori, adică viitorii parlamentari ai viitoarelor gulaguri de pretutindeni.
Când miros unul din ăsta de obicei devin brusc aspru și sever și nu mai fac vreo concesie. Nu mă laud cu asta dar așa îmi e poziția și deocamdată nu voiesc să mi-o schimb.

Amicului, în schimb, i-am arătat oarecare apropiere și camaraderie, mai ales pentru că m-a cucerit când, inspirat, și-a schimbat semnătura aberantă cu una cu adevărat foarte agreabilă și originală. E singurul gest care mi-a părut de frumusețe autentică pe care a făcut-o pe aici. În rest blabla, bazaconii și judecată ușuratică. Deh, tinerețe fără griji...

Și totuși, un gest frumos poate fi un mugure care aduce primăvara. De ce i-o plăcea să amâne dezghețul?.......
Reply With Quote