Citat:
De fapt purtarea baticului poate fi un motiv de mandrie: vai port batic si acum sunt crestina adevarata, smerita si asculatoare
|
Dumnezeu stie ca din fariseismul nostru putem trece la o adevarata sinceritate si smerenie.
Citat:
Mi-a venit in minte o conexiune destul de amuzanta.
Deci capul femeii este barbatul. buuuun.
Femeia trebuie sa isi acopere capul in biserica pentru a arata smerenie
|
pai exact asta e explicatia data in Biblie..
stiti... e greu de inteles acest subiect si v-as spune si eu ceva ce v-ar scandaliza; dar va spun si-am sa va explic.
credeti si nu cercetati!
si mie mi s-a parut aberanta replica pana in momentul in kre i-am auzit explicatia... sper sa intelegeti si voi.
cei care aveti copii marisori sau ati cunoscut macar un copil la varsta "de ce" (3,4,5,6,7... ani) stiti cate intrebari pun...asa.. la nesfarsit... intrebari care noua ni se par prostesti, dar ei chiar nu le inteleg... si le raspundeti la o intrebare, doua, trei... zece, dar la un moment dat, vazand ca nu va inteleg deloc, le spuneti "asteapta sa cresti; cand vei fi mai mare vei intelege".
asa suntem si noi. mici. foarte mici. suntem abia la inceputurile noastre de crestini.
daca vrem sa cercetam.. o putem face, nu ne opreste nimeni... dar trebuie sa intelegem ca unele chestii ne depasesc si numai in anumite conditii le putem pricepe.