View Single Post
Vechi 16.11.2014, 02:28:37
oaie_cugetatoare oaie_cugetatoare is offline
Banned

Data înregistrării: 31.03.2014
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Mosh-Neagu Vezi mesajul
Vai, ce de virtuti! Si cata modestie!... Si cata smerenie!...
timeout ca ai luat-o pe aratura.Nici macar nu am spus ce calitati.Am spus o
realitate.Nu te grabi.Grabeste-te incet.
Citat:
Daca tu crezi ca este cineva pe forumul asta lipsit de imaginatie in cele rele care... vin de unde vin,
pai in cazul asta, ar insemna ca aceia, stiu ce inseamna in realitate votul.
Atunci, in acest caz, daca stii ce inseamna in realitate votul, cum poti sa fii complice la asa ceva si in acelasi timp sa fii cu ehm...Dumnezeu ? Ar fi o contradictie.
Insa daca in realitate nu stii ce inseamna votul, da, atunci poti sa-ti exerciti
aceasta actiune si sa crezi in speranta ca Dumnezeu te va ierta pt ca
efectiv te aflai in treaba si n-ai stiut ce faci.

Dar pentru cei care stiu ce inseamna in realitate votul(si eu ma numar printre ei) sa faca aceasta actiune, pai Dumnezeu n-ar fi deloc intelegator, nu m-ar
ierta multa vreme.

Citat:
Nu tu ai virtuti, ci mila lui Dumnezeu e mare. Dar asta nu dureaza mult, daca indraznesti sa-l provoci pe cel ce te ispiteste.
Fiecare ne nastem cu anumite virtuti.Dumnezeu ne ajuta sa ni le
cultivam, daca intentia noastra este sa le folosim in scopuri benefice si nu
malefice.Ba chiar mai mult, daca n-avem anumite virtuti putem sa le cerem
lui Dumnezeu si el ne va da .

Banuiesc ca multi cand se roaga la Dumnezeu, multi zic "Da-mi Doamne la tinerete, intelepciunea de la batranete si sa vad cu ochii mintii, cele pe care cei orbi in judecata nu pot".
Aaaa, stai, ma insel, asta este o ruga a mea personala.Dar de ce as cere
eu una ca asta de la Dumnezeu ? Pentru ca vreau ca inainte de a face
o actiune sa am toate datele astfel incat , actiunile mele sa nu lezeze cumva
pe aproapele meu.
Si de ce as vrea asta ? Pentru ca imi asum responsabilitatea actiunilor mele.
si nu gandesc:"dupa mine potopul" sau " daca iese nasol sa le rezolve Dumnezeu".

Dar chiar, tu cand te rogi la Dumnezeu, pe langa rugaciuni, ai rugi personale ?
dar fara "dam masina/avion/vila si numerele de la loto" ?

PS:eu mi-am dat seama despre acesti incornorati fara coarne, care sunt de-a stanga si de-a dreapta.
Daca eu exercit actiunea de vot, iti fac rau tie.Facandu-ti rau tie, imi fac rau mie.Nefacandu-ti tie rau, automat iti
fac un bine, facandu-ti tie un bine, imi fac mie un bine, pentru ca scris este :
"Cine este nedrept, să fie în continuare, cine este intinat sa se întineze și mai departe; cine este fara prihana sa traiasca si mai departe fara prihana. Si cine este sfânt, să se sfințească si mai departe. Iata, Eu vin curând și răsplata Mea este cu Mine, ca să dau fiecăruia după fapta lui. Eu sunt Alfa și Omega, începutul și sfârșitul, primul și ultimul. Ferice de cei ce isi spala hainele, ca să aibă drept la pomul vieții, și să intre pe porți în cetate! Afara sunt câinii, vrăjitorii, curvari, ucigașii, și închinătorii la idoli, și oricine iubește minciuna și traieste in minciună. "(Apocalipsa)

Last edited by oaie_cugetatoare; 16.11.2014 at 02:52:45.
Reply With Quote