View Single Post
Vechi 17.11.2014, 09:03:51
Corinusha's Avatar
Corinusha Corinusha is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.09.2009
Locație: Mures
Implicit

"Pai nu mai sta Corinusa, daca tot te-ai trezit, fa ceva, altceva decat vorbe scrise... Nu ai curaj?
Ce usor e sa faci revolutie de la tastatura. Nu mai astepta sa se trezeasca restul."

Ce rahat as putea face singura?

"Asa si?... Cum o sa conduceti voi, minoritatea treaza, tara?
Ce discurs revolutionar! Doamne, apara-ne!"
cu o MINORITATE treaza, nimic, cu o majoritate treaza s-ar ptea face ceva

"Vezi ca pentru toate astea trebuiesc bani. Din ce bani daca tu si multi altii nu platiti impozitele pe venit, nici la sanatate, sau la pensii?, Munciti la negru.
Daca tot te-ai trezit, afla ca munca la negru e necinstita. Acceptand sa lucrezi fara carte de munca il ajuti pe angajator sa se sustraga de la taxe.
Nu e bine..."
Lasa, bin ca sun bani pentru dutamai Catedrala Mainuririi Neamului;mlasa sistemul mdical si educational; doar noi avem nevoie de prosti si bolnavi, ca altfel nu mei merg treburile si prine lumea forta si inteligenta sa faca ceva.
Iar in legatura cu munca la negru: ce se presupune ca ar trebui sa fac? ce propui sa fac? ma angajezi tu? Sa caut altceva? Caut de ani de zile, multumesc; pacat ca nu gasesc. Ar trebui sa stau acaa sa mor de foame, sau ce propui tu sa fac?! Fac ce pot, asta e. Da-mi un loc de munca decent cu CARTE E MUNCA si vin sa lucrez legal. Pana atunci, stau unde pot, ca n-are rost sa schimb un loc de muna la negru, cu altul la fel. Fa cumva ca in CV sa apara experienta in plus si poate ma ia si pe mine careva cu carte de unca undeva. Si in BAR nu lucrez. Acolo ar fi singurul loc in care as putea lucra c carte de munca; am incercat, crede-ma, nu merge; nu e deloc de mine.

"Poate ca chiar asa! Culca-te la loc!"
Mltumesc, la fel. Nu cred ca ar stica.

Fa tu ceva sa schimbi tara. Sa vad, ai cu cine? Te iei de discurul meu ca...ce?! Ce e atat de gresit in ce am scris? Macar sa stiu si eu.

ps: de unde sti ca nu platesc darile la stat?! Ca nu mi le plateste angajatorul, aia-i altceva...
Daruieste si vei primi la randul tau.
Traieste ca si cum ar fi ultima ta zi de viata.

Last edited by Corinusha; 17.11.2014 at 09:09:27.
Reply With Quote