View Single Post
Vechi 17.11.2014, 16:38:57
Inorogul
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Ioan_Cezar Vezi mesajul
Pentru că chipul lui Dumnezeu e în cele dinlăuntru ale fiecărui suflet omenesc.
Uitati ca discutati cu un ateu care are un singur atribut definitioriu: nu crede in zei :).

Am decis sa am o alta abordare fata de afirmatiile pe care le gasesc ilogice si va voi raspunde: doamna Geanina Stamate, o vecina care nu greseste niciodata, imi spune ca nu aveti dreptate. Chipul lui Dumnezeu nu e in cele dinlauntru ale fiecarui suflet omenesc.

Citat:
În prealabil postat de Ioan_Cezar Vezi mesajul
Dă-ți seama, omule, că și înlăuntrul tău e pecetea lui Hristos! Încetează să îți mai negi natura proprie!
Caută să o contactezi, să faci priză la miezul tău cel mai personal și mai propriu, dincolo de orice contrafacere a duhurilor rătăcite și risipitoare ale minților noastre de oameni ai veacului ăstuia înfumurat...
De cate ori ma uit inlauntrul meu realizez ca sunt extrem de singur. Cand ma uit in jur, simt ca totul depinde de natura, semeni sau de mine insumi. In majoritatea cazurilor sunt la mana naturii sau a celorlalti. Totul imi pare un hazard fara de sfarsit, in care guverneaza legea probabilitatilor. Nicio lege nu imi pare a fi sfidata fara ca acest lucru sa fi fost posibil de la bun inceput.

Simt din toti rarunchii ca nimic supranatural nu imi guverneaza viata. Nu pot sa va descriu cat de puternic simt ca nu am pecetea nimanui. Oricum, foarte, foarte puternic. Este incredibil cat de real este acest sentiment. As baga mana in foc ca sunt extrem de singur in propriul sine. V-as indemna si pe dumneavostra sa nu va negati propria natura.

Oricum, mai e cale lunga pana la pecetea lui Hristos. E posibil sa ma uit inlauntrul meu si sa vad pecetea lui Muhammad inainte de toate.

Last edited by Inorogul; 17.11.2014 at 16:41:23.
Reply With Quote