va_iubesc , m-ai facut sa-mi vina lacrimi in ochi...am inceput sa te simpatizez pt. felul tau de a scrie, si cum ceea ce scrii reflecta ceea ce esti,ma bucur tare mult ca te-am cunoscut prin intermediul forumului:Dimi dai impresia de o persoana speciala in sensul bun al cuvantului, si nu te lingusesc, ci doar ma bucur ca existi, si-ti multumesc din suflet pt. ajutorul care mi-l dai:D
ai dreptate in mai toate privintele....
iti multumesc si pt. reteta de coliva..intr-adevar am incercat sa fac acasa pt. noi intai, sa vad ce si cum iese..dar mai trebuie perfectionat:(dupa ce o sa-mi iasa perfect coliva o sa fac sa duc la biserica
parastase am mai facut o data sau de doua ori, o data de mosii de iarna cand m-am dus la biserica cu ditamai geanta:D(pt. ca stiam de acasa de la mama ca de fiecare an de mosi dadea de pomana: cana ,farfurie, lingura de lemn, lumanare, si mancare si vin)de m-au inconjurat in cateva secunde nu am mai stiut pe unde sascot camasa..sincer nu ma asteptam..
si inca o data de aniversarea bunicului meu, e mort de 18 ani dar eu asa l-am sarbatorit:(
dar acum de Acoperamantul Maicii Domnului pt mine e ceva foarte special.., sunt cativa ani buni ..sa spunem vreo 5, de cand spun acest acatist: luni, miercuri si vineri(mai nou il spun miercuri joi si vineri) si Maica ne-a ajutat asa de mult si de atatea ori ..ca nu am cuvinte sa povestesc si sa exprim )imi pare rau ca deabia acum mi sa luminat mintea si mi-a venit ideea asta :(
trebuia sa o fac mai demult:(
cred ca o sa urmez sfaturile tale si o sa fac cele doua pomelnice de rigoare unul pt. vii si altul pt. morti, si o sa duc vin, paine, tamaie(uleiul sincer nu inteleg de ce trebuie sa duc???)
si o sa cumpar un platou de prajiturele si si ceva bomboane , si o sa fac si niste pachetele sa le impart pe unde o sa vad mai nevoiasi...si vin oricum am cumparat si niste suc ca cutiute ...:)
sper din tot sufletul sa ma descurc, si-ti multumesc ca m-ai ajutat te pup si Doamne Ajuta!:D
|