View Single Post
Vechi 18.11.2014, 00:18:28
Mosh-Neagu's Avatar
Mosh-Neagu Mosh-Neagu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.04.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de aubergine Vezi mesajul
Anarhie vreti, razboi civil sau dictatura PDL-ului cu iohannis pe post de Ceausescu?
Haideti sa nu mai vorbim vorbe! Nu doar ca e inutil, dar si penibil. Singurul risc de anarhie ar fi fost daca s-ar fi intamplat sa fie ales Ponta. Cred ca de fapt asta l-a speriat enorm, de l-a facut sa intervina atat de devreme. Va rog, ca buni romani si smeriti ortodocsi, inlaturati ura din inima voastra. Personal nu-l judec pe Ponta pentru absolut nimic, fie plagiat, minciuna sau demagogie. Totul este omenesc! Practic el singur a facut tot ce n-a trebuit sa faca sa isi intoarca impotriva lui, proprii alegatori. Eu am fost unul dintre ei, pana de foarte curand. Sa urasti omul (fie el Ponta sau Iohannis) denota lipsa de intelepciune. Faptele sunt cele care trebuiesc condamnate si facut absolut orice sa nu se mai repete. Inclusiv Iohannis, daca peste timp s-ar transforma in ipocrit (ceea ce e prea putin probabil), alegatorii lui vor da cu el de pamant!!! Deocamdata sa nu bolborosim ceea ce nici macar noi... nu intelegem, dar asa ne vine in intunecarea mintii!...

Iubirea de vrajmasi, nu e un sfat, este o porunca! (Parintele Arsenie Papacioc)
Reply With Quote