View Single Post
Vechi 18.11.2014, 15:48:38
aubergine aubergine is offline
Banned

Data înregistrării: 29.07.2013
Locație: Arad
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Mosh-Neagu Vezi mesajul
Haideti sa nu mai vorbim vorbe! Nu doar ca e inutil, dar si penibil. Singurul risc de anarhie ar fi fost daca s-ar fi intamplat sa fie ales Ponta. Cred ca de fapt asta l-a speriat enorm, de l-a facut sa intervina atat de devreme. Va rog, ca buni romani si smeriti ortodocsi, inlaturati ura din inima voastra. Personal nu-l judec pe Ponta pentru absolut nimic, fie plagiat, minciuna sau demagogie. Totul este omenesc! Practic el singur a facut tot ce n-a trebuit sa faca sa isi intoarca impotriva lui, proprii alegatori. Eu am fost unul dintre ei, pana de foarte curand. Sa urasti omul (fie el Ponta sau Iohannis) denota lipsa de intelepciune. Faptele sunt cele care trebuiesc condamnate si facut absolut orice sa nu se mai repete. Inclusiv Iohannis, daca peste timp s-ar transforma in ipocrit (ceea ce e prea putin probabil), alegatorii lui vor da cu el de pamant!!! Deocamdata sa nu bolborosim ceea ce nici macar noi... nu intelegem, dar asa ne vine in intunecarea mintii!...
Eu nu urasc pe nimeni. Dar consider ca e lipsit de intelepciune sa spuneti ca e putin probabil ca Iohannis sa devina ipocrit, il vedeti imaculat ca pe Mesia si e primejdios sa facem cultul personalitatii unui om, chiar daca o fi neamt el si primar. Din afara toate se vad roz. Sunteti cat se poate de partinitor ca multi altii din afara. Si nu mi se pare normal ca daca nu ne convine de un candidat iesim in strada si facem anarhie si atunci la presiunea oamenilor se intampla ce se intampla. Nu il judecati pe Ponta pentru ca nu a iesit el presedinte si acum va este usor sa vorbiti, dar daca iesea el, erati in stare sa iesiti in strada si sa nu respectati optiunile altora.
Reply With Quote