View Single Post
Vechi 18.11.2014, 17:11:27
hasoj1 hasoj1 is offline
Member

Data înregistrării: 16.11.2014
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de oaie_cugetatoare Vezi mesajul
Dinozaurii ierbivori:
Cartea lui Iov, din cap 40:

15. Uita-te la ipopotamul, caruia i-am dat viata ca si tie! El mananca iarba ca boul.
16. Uita-te ce tarie are in coapse, si ce putere are in muschii pantecelui sau!
17. Isi indoaie coada tare ca un cedru, si vinele coapselor lui Sunt intretasute.
18. Oasele lui Sunt ca niste tevi din arama, madularele lui Sunt ca niste drugi din fier.
19. El este cea mai mare dintre lucrarile lui Dumnezeu. Cel ce l-a facut l-a inzestrat cu o sulita..
20. El isi gaseste hrana in munti, unde se joaca toate fiarele campului.
21. Se culca sub lotus, in mijlocul trestiilor si mlastinilor.
22. Desisul lotusului il acopere cu umbra lui, salciile paraului il inconjoara.
23. Daca se intampla ca raul sa iasa din matca, el nu fuge: chiar de s-ar napusti Iordanul in gatlejul lui, el ar ramanea linistit.
24. Crezi ca-l poti prinde lovindu-l in fata? Sau crezi ca-i vei putea strapunge nasul cu ajutorul laturilor?

Cum bagi tu un T-rex intr-o arca, numai tu poti pricepe.
Deci considerati ca n-a fost bagat?Eu nu stiu, n-am sustinut ca a fost bagat, pentru ca nu a fost precizata in biblie lista completa cu animalele bagate in arca. Ceea ce am spus in legatura cu acest T-rex este ca e posibil ca si el sa fi fost salvat, pentru ca toate animalele cerului, pamantului au fost salvate, si cum dinozaurii sunt animale, se explica de la sine. Subliniam o continuitate care ar fi trebuit sa existe si in cazul acestor animale, ca de altfel la toate celelalte. Dar dupa cum totul e posibil, se poate sa dispara tot, atat timp cat pronia divina isi opreste atentia asupra acestora. Probabil ca nu mi-ati inteles intrebarea. Va sfatuiesc sa cititi comentariul utilizatorului crinrin, care a oferit o nota lamuritoare asupra acestei chestiuni.

Iar asupra textului legat de dinozaurii ierbivori, oare face referire la hipopotam sau la o creatura mai mareata? Am descoperit si eu acest pasaj acum ceva timp, si cu parere de rau, marturisesc ca nu mi-a venit in minte in momentul in care am adresat intrebarea, caci l-as fi precizat fara indoiala.

Last edited by hasoj1; 18.11.2014 at 17:14:16.
Reply With Quote