View Single Post
Vechi 19.11.2014, 14:32:56
Inorogul
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de fallen Vezi mesajul
Poate nu avem un punct comun :)
Sunt convins ca avem foarte multe puncte comune. Si eu cred in respect, libertate, dragoste, altruism, democratie (sper :)) etc.. Din punctul meu de vedere acestea sunt cele mai importante, iar punctele care nu se intersecteaza nu sunt in masura sa ne transforme in dusmani.

Citat:
Poate motivele noastre de a crede difera de la unul la altul, la fel ca si cele ale dvs de a nu crede.
Categoric!

Citat:
Poate ca dintr-un motiv similar unul din noi ajunge sa creada si celalalt sa nu creada.
Imi pare rau, dar aici simt nevoia sa va contrazic. Nu aveti cum sa credeti in Dumnezeu pentru ca ati considerat ca dovezile in sprijinul existentei acestuia sunt insuficiente. Asta doar daca va limitati la existenta/nonexistenta. Pentru alte valori, repere morale diferite, sunt de acord cu dumneavostra.

Citat:
Si nu va luati de mine ca emit doar presupuneri , ipoteze, pt ca n-am cum sa stiu si sa afirm adevaruri absolute. Sau sa prerind ca asta sunt cand de fapt nici eu nu sigura.
Nu am suficiente maini cu care sa ma scarpin in cap in semn de confuzie. Nu inteleg ce v-a facut sa credeti ca m-am luat de dumneavostra pentru ca emiteti presupuneri, ipoteze si toate celelalte pe care le-ati enumerat.
Reply With Quote