View Single Post
Vechi 19.11.2014, 15:30:20
Inorogul
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de catalin2 Vezi mesajul
Raspunsul mi se pare simplu. Toti cei care vor sa ajute copiii de la orfelinat o fac la orfelinat. Chiar si prin biserica se organizeaza ajutoare pentru orfelinat, iar acestia merg acolo, la orfelinat, inclusiv preotul.
Dar ia sa arat cat sunt eu de marinimos, plus o sa arat si cum sunt eu mai bun decat un preot, gasesc eu ceva.
:)))) Rapsuns simplu? Nu stiam ca trebuie sa scriu cateva pagini in care sa descriu acea situatie ipotetica. Acum trebuie sa spun si daca mancarea era grasa, daca omu' adusese Cola sau Pepsi? Omu' nu dorea sa tina discursuri despre evolutionism, daca asta era problema. Nu dorea decat sa ajute niste copii sarmani. Atat si nimic mai mult!
Imagineaza-ti, macar acum, ca solutia cu cantina bisericii era mult mai la indemana decat orice alta solutie, pentru care ar fi trebuit sa faca eforturi suplimentare sau sa renunte la o parte dintre beneficiari.

Oricum, inteleg de la tine ca trebuie cautate absolut toate alternativele inainte de a face o asa grosolanie. Doar daca nu exista nicio alta varianta problema incepe sa devina valabila. In rest, ii spunem omului sa faca pasi :).
Reply With Quote