View Single Post
Vechi 19.11.2014, 16:52:59
Inorogul
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de anita Vezi mesajul
Multi din banii dati de d-voastra ca impozit nu au legatura cu ce faceti sau cu ce va intereseaza sau va foloseste.De ex.Opera Romana sau orchestra radio sau facultatea de sport ,sau Academia de muzica sau scoala de arta.
De biserica va folositi de cel putin cateva ori in viata.
Sigur ca da, asta spuneam si eu.

Dar vi s-ar parea corect, spre exemplu, sa fiti intrebata la poarta de intrare in oricare dintre institutiile mentionate cu cine ati votat si, in functie de raspuns, sa fiti lasata sa intrati sau sa vi se spuna sa plecati. Motive? Cel cu care ati votat s-a exprimat public impotriva construirii acelei institutii. Sau pur-si-simplu, parearea dumneavoastra vizavi de muzica difera de cea a directorului Operei Nationale. Va place muzicalul Fantoma de la Opera? Da? Pai domnului director nu ii place, va rog sa cautati alte metode de distractie/relaxare/culturalizare!

Eu nu inteleg de ce ar trebui sa ii spun preotului ce parere am despre oameni si viata. Cu ce schimba asta situatia? Inteleg sa nu fiu lasat sa intru cu cizme si noroi pe talpa, spre exemplu. M-ar da afara din biserica pentru ca avem pareri diferite? Atunci avem o problema. ...Mare!

http://www.hotnews.ro/stiri-esential...c-esential.htm
Reply With Quote