Nu stiu unde vezi tu lupta impotriva credintei ortodoxe sau ortodocsilor in postarile lui Inorogul. Daca el va respecta credinta, nu inseamna ca nu are voie sa o critice.
Poate oamenii ca Inorogul sunt pur si simplu niste ispite de la Dumnezeu pentru voi. In directia asta v-ati gandit? Poate sunt un test de credinta pentru voi credinciosii...
Dar sa ziceti ca vor ca voi sa va mantuiti e o aberatie; pentru ca unii dintre atei/semi-atei/cum vreti sa ii numiti nici nu cred in mantuire. Si acum...cum sa va impiedice cineva care nu crede in mantuire ca voi sa va mantuiti?!
Eu cred in mantuire, dar nu asa cum credeti voi, adevaratii ortodocsi si totusi, nu as putea sa va impiedic sa va mantuiti; asta doar voi o puteti face, exact sa cum eu imi pot impiedica mantuirea (in opinia unora/multora nici macar n-am sanse la mantuire).
Fiecare si-o face cu mana lui. Mai bine rugati-va Domnului sa va lumineze mintea si sa nu faceti fapte care sa va impiedice mantuirea, sa treceti peste ispite etc.
AlbertX, si credinciosilor le stau ateii in gat ca un os si lupta impotriva lor. Ba chiar le stau in gat si ce care cred, dar nu cred exact ca ei (alte religii crestine, alte religii pagane, ortodocsi care nu-s chiar ortodocsi etc.)
Daruieste si vei primi la randul tau.
Traieste ca si cum ar fi ultima ta zi de viata.
Last edited by Corinusha; 21.11.2014 at 10:35:32.
|