ma intreb unde anume ai vazut tu la mine ca te-am lovit, shi unde tzi se pare ca oi fi greshit, ca precis ai intzels stramb din pacte vorbele mele care nu aveau impotriva ta niciunrau, fiindca te cunosc de pe forum shi shtiu foarte bine ca ai scris comform cu invatzatura, deci nu aveam nici cel mai mic rau intentzionat cu atat mai mult cu cat ce scriai imi era shi mie ziditor in Hristos. Dar nu ai intzeles ca nu era vorba de indreptarea ta personala, ci mie nu mi-a placaut acest duh ce se desprindea din text ca noi am aproba mai mult spiritismul in sensul ca nimic nu e bun in materie ci doar in lumea spiritista, adica un fel de creshtinism tarat spre spiritism, asta mi se parea ca rezulta din ce ai scris, shi m-a durut nu in sensul sa te indrept sau sa te corijez pe tine, ci in sensul de a nu lasa sa continuie acest aspect spunandu-mi punctul peu de vedere. Deci nu era in textul meu umbra de jignire. Dar sigur ca deshi e chiar asha cum itzi zic, textul itzi joaca feste de multe ori shi din el itzi faci tot felul de impresii, shi de multe ori te simtzi ranit, fireshte ca doar suntem sensibili, shi e firesc sa reactzionezi de multe ori uitand de invatzatura.
te-a durut probabil inceputul, adica intrebarea. shi poate stilul interpelarii, poate e un pic brutal dar poate ca nu, fiindca sunt cuvinte shi nu trebuie acestea sa fie foarte delicate fiindca atunci ajungem iar sa ne lovim de aceiashi dulceatza a prefacatorie fiind lovitzi de judecata fatzarniciei, dar noi niciodata nu aplicam aceasta ipocrizie a fatzarniciei catre Dumnezeu ci in cele mai multe cazuri fatza de patimi shi fatza de minciuna, cu multa tulburare a sinelui....
Deci am dorit prin text sa-mi expun parerea shi nu sa te clatesc de la starea ta asha cum fac dracii, iar ca necuratul ne clateshte pe fiecare urzind ca o naparca pe cine sa inghita shi pe cine sa compromita angrenandu-ne in suparari shi necazuri, aici ai dreptate fara-ndoiala....
Da rautate patimashe, dar nicidecum impotriva ta, ci tzi-am spus despre ce era vorba.
Poate ar trebui sa te intrebi shi domnia ta de ce ai avut impresia atat de puternica, atat de clara ca te-ash fi lovit? Shi poate ai sa intzelegi ca impresia pe care tzi-ai facut-o din text a fost iluzorie ca defapt eu chiar ma ingrijorasem atat pentru tine cat poate shi pentru altzii shi nicidecum nu era ceea ce tzi s-a format in capshorul tau. Deci te chiar rog, daca tot tzi-ai gasit motiv sa te rogi pentru capshorul meu shi mintiutza din inima mea, sa o faci, ca poate mai imi shterge Hristos nishte pacate izvoratoare de patimi shi dureri.
De ce sa te fi ofensat? Nu cumva fiindca cod_gabriel mi-a spus ca delirez? Sper ca nu.
|