View Single Post
Vechi 22.11.2014, 06:54:18
Demetrius Demetrius is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.04.2012
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Ioan_Cezar Vezi mesajul
.............:) Of, termenii ne omoară. Tu nu-ți mai amintești de la școală cum era cu morala și cu moraliștii? Francezii, mai ales, au avut unii savuroși! (și cam plictisitori, ce-i drept...)
Demetrius, te rog mai citește odată ce am bolduit mai sus: cum e cu Scriptura și cu drepții, respectiv cum greșim când Îl coborâm pe Hristos la rangul de moralist (adică mai jos decât un profet, chiar!).
Creștinismul nu e un curent moralist, Demetrius... Din astea au fost mii și mii... Doamne ferește să coborâm creștinismul într-atât!
Am verificat orele de postare si am observat ca n-ai facut nicio modificare: tu ai postat mesajul pe care l-ai completat la ora 2,38,41, iar eu am comentat dupa aceea la 4,26,02 cele ce ti-am reprosat, ca apoi tu sa-mi ceri sa mai citesc o data ce ai bolduit!!!!!
De ce?????? Cu ce folos??????
Oare ti se pare ca am reprosat aiurea?
Atunci mai citeste tu inca o data ce ai bolduit, dar numai dupa ce te informezi ce e aceea morala(ca poate, din greseala, ti se pare ca stii).

Auzi la el: Dumnezeu nu e moralist!!!!

In mesajul tau (pe care ti l-am "reprosat") te contrazici singur: "desvartosarea" inimii nu se poate realiaza fara o invatatura morala.
Apoi, lansarea unei noi invataturi morale(adica "desvartosarea" inimilor) de catre Iisus, si raspandirea ei in lume(de catre apostoli) nu se putea face nici pe departe fara demonstratii si sacrificii personale.

Cine-o fi (pentru tine) moralistul tau ideal?

P.S. Daca vrei sa-mi raspunzi(sa ma ierte Dumnezeu!) mai bine prefa-te ca nu mi-ai citit postul.
Și sus, printre stele, se-nchină.(pr. Dumitru)
Reply With Quote