View Single Post
Vechi 18.01.2008, 18:23:05
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de cristiboss56
Of ! Ce am zis ca nu o sa mai fac, adica polemici aiurea, fac spre rusinea si pacatele mele. Iti raspund dandu-ti un singur element, acela cand afirmai ca am trecut la spiritism si alte cele, pe un ton ironic, zeflemist. De ce ranesti aiurea ? Cand eu sunt un adversar inrait impotriva vrajilor, horoscopului, spiritismului si al altor tampanii de genul asta. E bine sa nu aruncam cu pietre aiurea si in general sa ne ranim unii pe altii si mult mai josnic find fara motiv intemeiat. Oricum sa dam uitarii toate astea ce nu ne onoreaza, trecand, cum se spune, la oile noastre. Pace , dragoste si multa credinta !
"Toate cele Dumnezeiesti sunt nemateriale si nu incap in mintea si intelegerea noastra."

uite Cristi draga, de aici mi s-a pus pata... poate ca m-am speriat degeaba, fireshte, sau m-am speriat tocmai ca sa ma dau mare, habar n-am... oricum, ideea e ca Multe lucruri materiale curatzate in foc ne-a dat Hristos.

Nu sa dam uitarii ci sa luam aminte in sens bun, ca uitarea la nimic nu foloseshte, eventual primind trimiterea catre indemnul sf Arh Mihail, daca tzi-l aminteshti....

Iar zeflemeaua este specifica celor ce pironesc, iar eu chiar daca ma stradui in vorba parca mi-e scrisa in zambet, in carnea sufletului meu shi de aceea fireshte ca greshesc mult.

contrazicerile rautacioase shi deasupritoare chiar ca nu duc nicaieri e adevarat, ca e o escaladare in doi spre niciunde, dar pe forum e voie uneori ca suntem dushi de idee shi nu observam limpede cum negijam mijloacele.

asha ca multa dreptate itzi doresc! (duh umilit, inima infranta shi smerita ca Dumnezeu nu o va urgisi)

C-tin, ce intzelegi dumneata prin judecata? adica vrei sa spui sa nu-i pacatoshim pe apropiatzi facandu-i nevrednici.... ca altceva ce? sa nu-i osandim. bine-ar fi daca ar asculta macar unul.... apoi cine poate?!
Reply With Quote