View Single Post
Vechi 18.01.2008, 20:24:21
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de veilur
Citat:
În prealabil postat de vsovi
[...]sufletul nu-shi mai gaseshte loc sa motiveze trupul fiindca iacata face acest lucru boaba de cafea.
vad ca vsovi are ceva cu cafeaua. Pana la urma consumul de cafea este un viciu la fel ca si bautul de Coca Cola si Pepsi, asta daca se bea in mod constant, ca in caz de bei doar ocazional, eu cred ca nu este viciu, ci doar o fapta in sine, dar de preferat este sa nu consumi nici cafea si nici Pepsi si Cola, mai ales cele din urma, pentru ca in timp se stiu care sunt urmarile...
Fratilor, orice fara cumpatare e nociv. Sa nu exageram si sa ne ferim chiar de toate, ca devine stresant. In general, tot ce-i natural ,fara aditivi, coloranti, este acceptat intr o alimentatie corecta si sanatoasa. Atentie studenti cum va alimentati ! Da, este extrem de importanta alimentatia in perioada examenelor si nu numai . Stresul poate fi provocat fara sa ne dam seama si din cauza meselor pe fuga, incomplete, abuzului de alcool, tutun, cafea si alte cele , care scad randamentul si puterea de concentrare . Totul facut pe fuga in ultimul moment , la repezeala declanseaza stresul. Vedeti, pana la urma urmei sunt multi factori care declanseaza stresul , nu numai o amarata de sesiune sau niste teste. Viata dezorganizata in general duce la aparitia stresului si accentuarea acestuia pe o perioada mai lunga de timp, duce la aparitia depresiilor si a altor afectiuni grave psihice si nu numai.
Reply With Quote