Citat:
Īn prealabil postat de Va_iubesc
Daca vrei sa-ti dau exemplu de mireni evlaviosi, sa stii ca am cunoscut persoane care se rugau de la 7 la 9 dimineata sau de la 6 la 8 si apoi de la 21 la 23; alta care se trezea la 3 noaptea si se ruga pana pe la 7; alta care se trezea pe la 4 si se ruga pana pe la 8; altii care au serviciu si de 4 ori pe saptamana merg la Sf. Liturghie (aici se celebreaza si in cursul saptamanii de la 6,30 la 8,30 si se merge la serviciu de la 9 sau 9,30). Mai era si un director al unei mari firme si cum avea geamurile transparente la birou, nu putea sa se roage in timpul zilei, ca il vedeau angajatii, asa ca citea de 40 de ori pe zi Psalmul 50. Va dati seama ca in 4 zile, acest om citea toata Psaltirea, calculand ca numar de psalmi?!
|
anita, eu vorbeam de contabilizarea asta, parca prea multe calcule...
stii, mie mi-a dat parintele canon odata sa spun rugaciunea inimii ptr mine si pentru cei apropiati de cate 50 de ori dimineata si seara. dupa o vreme m-am dus la dansul si i-am spus "parinte, nu se poate sa nu le mai numar ca mai mult ma distrag si pierd si sirul la un moment dat..." si el a zis, bine.