View Single Post
Vechi 26.11.2014, 21:53:50
Demetrius Demetrius is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.04.2012
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Inorogul Vezi mesajul
Scrisesem foarte mult dar m-am razgandit, ca bateam campii :).

Voi spune doar atat:

1) Inca de la nastere eu actionez in stricta dependenta fata de sistemul in care ma regasesc, pe baza informatiilor pe care le primesc de la acesta. Din pacate/fericire, in sistemul meu, minunile sunt imperceptibile, indiferent daca ele exista sau nu.
2) Un sistem in care minunile sunt posibile este un sistem inechitabil. Ce valoare ar capata "munca" intr-un astfel de sistem? Prefer mai putine minuni si mai multa munca. ...Iar rugaciunea nu intra la capitolul munca;
3) O minune nu poate fi catalogata niciodata ca fiind buna sau rea, in termeni absoluti; orice minune este rea pentru anumite entitati si buna pentru alte entitati.
1- Oricine interactioneaza cu sistemul in care-si fixeaza obiective.
Insa in sistemul terestru, in care suntem acum, se aplica, fara sa vrem, regulile Imparatiei lui Dumnezeu, care ne-au fost deja transmise; de cele mai multe ori, noi nu vrem sa acceptam "conditii" pe care simturile noastre trupesti nu le percep direct.
2-Este cel mai echitabil sistem(credinta in Dumnezeu) fiindca minunile se infatuiesc pe motiv de necesitate a iubirii.
3-Depinde de obiectivele acelor entitati. Obiectivele materiale n-au relevanta fiindca sunt trecatoare, chiar daca par principiale.
Și sus, printre stele, se-nchină.(pr. Dumitru)

Last edited by Demetrius; 26.11.2014 at 21:55:51.
Reply With Quote