View Single Post
Vechi 27.11.2014, 09:51:47
gpalama's Avatar
gpalama gpalama is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.02.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Corinusha Vezi mesajul
Tare interesant este ca daca cineva vine pe forum si ziceca a avut un vis care crede ca e de la Dumnezei i se spune e inselare de la diavol, apoi vi dumneata si spui cati s-a revelat ceva. Daca e inselare de la diavol si la dumneata?
Draga Corinusha, iti dai cu parerea pe o problema foarte foarte dificila.
La fel am facut si eu si am gresit rau de tot.
Iar greseala asta m-a costat si pe mine si ii costa pe toti cei care nu inteleg corect cum se rezolva aceasta situatie.

Dramatismul acestei situatii este maxim, si nu il exgerez si nu il inventez eu.
Avortul este un gest dramatic cu consecinte dramatice pentru cel omorat, pentru cel care a facut omorul.

Nevinovatia omoratului nu are treaba cu iubirea lui Dumnezeu.
Tocmai pentru asta e dramatic lucrul asta pentru ca cel care a omorat RASPUNDE PENTRU MANTUIREA CELUI CARE A FOST OMORAT.

Daca cel care a fost omorat nu s-a mantuit, raspunde cel de pe pamant. Iar acela trebuie sa faca rugaciune. Iar daca nu face rugaciune ia pedeapsa mare de la Dumnezeu si canon greu aici sau dincolo pentru pierderea unui suflet.

Iubirea lui Dumnezeu este clara, dar nu putem sa o proiectam in stanga si dreapta dupa mintea noastra neduhovniceasca.
Iubirea lui Dumnezeu nu trage cu forta diavolii in Imparatia Lui si nu constrange libertatea demonilor si nici a noastra.
Iubirea lui Dumnezeu nu schimba dreptatea Lui care este tot o forma de iubire.

Iar tonul meu este unul serios si dramatic, pentru ca am vazut multe multe cazuri de avort cu consecinte grele aici pe pamant, cu parinti pedepsiti GREU de Dumnezeu si care nu intelegeau ce se intampla si de ce, din cauza unor idei gresite ca ale tale si ca ale altora care isi proiecteaza "iubirea si visarea" in toate directiile.

Corinusha, omorul este prima porunca data de Dumnezeu.
Este cea mai serioasa si grea dintre toate.
Omorul nu-l repari cu... iubire. Omorul il repari cu indreptare serioasa, cu pocainta si rugaciune pentru omorat.

Nu mai visati la iubire cand ai varsat sange nevinovat.
Mai bine te pui singur pe cruce alaturi de Hristos si iti implinesti un canon de pocainta, decat sa te rastigneasca Dumnezeu pentru sangele varsat.

Da, sangele se plateste cu sange. Pentru ca noi, neamul asta, AM UITAT DE POCAINTA SI NU MAI FACEM POCAINTA.

Draga Corinusha, si tuturor celor care vorbiti dupa propria voastra parere, doar atat va rog: pe tema omorului infantil si a consecintelor acestuia, nu va dati cu parerea, si nu povatuiti pe oameni, pentru ca nu aveti experienta si autoritatea duhovniceasca si duceti oameni in greseala MARE si aveti si pacat.

Cunosc iubirea lui Dumnezeu, dar omorul se supune canonisirii de catre Dumnezeu, atunci cand nu este pocainta si indreptare.

Oameni buni, opriti-va si nu visati ca nu stiti despre ce vorbiti aici.

P.S. Nu imi place Corinusha sa presupui ca voi raspunde urat...

Last edited by gpalama; 27.11.2014 at 09:54:39.
Reply With Quote