View Single Post
Vechi 28.11.2014, 10:40:24
fallen fallen is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.03.2011
Locație: bucuresti
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru fallen
Implicit

Mi-e greu totusi sa cred ca acea biserica este guvernata de cine spuneti voi...atata doar ca nu as avea incredere sa-mi pun mantuirea in mainile lor, ale unor oameni simpli ca si mine , e ca si cum in loc sa merg la medic m-as lua dupa vecini...ei nu chiar, ci dupa fetele de la farmacie, care, teoretic, au facut si ele o scoala ( dar cu toate astea nu sunt medici)...dar din pacate multa lume chiar asta face ...

Este o mentalitate tare ciudata in acesta tara cel putin, nu stiu in altele cum o fi; daca cineva afost o data la un doctor, si acela l-a tinut la usa, sau mai stiu eu ce necuviinta a comis, poate fara nicio legatura cu profesionalismul propriu-zis, omul acela isi pierde incrderea si nu mai merge la niciun medic, tragand conxluzia catoti is la fel....daca se aude ca cineva a fost la un anume locas de cult, sa zicem, unde a fost pacalit si i s-au luat toti banii, cine aude povestea trage concluzia ca acel locas este spurcat, si ca toti slujitorii acelei institutii sunt nedemni de incredere...( am eu o prietea care se tot plange ca-i e casa bantuita, ca e atacata energetic, etc, dar nu cheama preotul/nu merge la biserica, sa se spovedeasca, etc, pt ca " popii fac si dreg"...)

In schimb, adventistii si alti sectanti, martorii lui I, mormonii, parca is mult mai bine vazuti, mai cinstiti, mai credinciosi, etc, desi se spune ca si ei ar umbla pana la urma sa iti ia tot ce ai...( ca sa dea saracilor, chipurile)...
Reply With Quote