View Single Post
Vechi 28.11.2014, 10:49:21
fallen fallen is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.03.2011
Locație: bucuresti
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru fallen
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Yasmina Vezi mesajul
Care copil?
Aveti copil ?
V-ati hotarat sa aveti ? Atunci este bine,inseamna ca va casatoriti mai intai :)
Adu-l cu blandete pe calea ortodoxiei si razbeste-i fumurile din cap!
Baiatul asta nu conteneste sa ma socheze cu ideile lui nazbataioase :)

Probabil inca spera ca o sa avem pana la urma...
In principiu nu cred ca il intereseaza ce religie o sa avem, atata tmp cat nu e una prea habotnica, care sa ii ingradeasca unele libertati, sau sa ii impuna unele reguli si restrictii...
Desi dupa parerea mea, care se pare nu coincide cu a lui, mie religia adventista mi se pare mult mai habotnica si mai restrictiva decat a noastra, el probabil se ghideaza doar dupa fetele zambitoare si optimistepe care le vede pe strada, si crde ca doctrina lor e doar " iubire si speranta",fara urma de ingradiri, reguli, pedepse, judecata, etc (" cum o sa is arunce Dumnezeu proprii copii in iad???"); insa eu ma tem ca mai degraba de la ei ( adventisti et co) risti sa te procopsesti cu o nevroza sau psihoza, din cauza groazei care ti se inoculeaza daca , ca copil mai ales, faci vreun pacat omenesc...
Dar poate ma insel...poate chiar sunt biserici in lumea asta, unde ti se spune ca orice pacate ai face, Dumnezeu e bun si te iarta nneconditionat...

Last edited by fallen; 28.11.2014 at 11:05:11.
Reply With Quote