View Single Post
Vechi 03.12.2014, 14:15:10
fallen fallen is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.03.2011
Locație: bucuresti
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru fallen
Implicit

Sunt intru totul de acord, nsa 1) eu nu stiu cum sau nu am posibilitatea sa bat inapoi pe casa adica cu - , doar sa anulez daca nu am apucat sa dau total; nu am casa dinaia smechere unda scanezi produsul dupa cod de bare, si el iese automat din gestiune sau intra inapoi, dupa caz...si nu stiu dc ati vazut, si la hipermarket daca te razgandesti la un produs nu poate intodeauna casierul sa ti-l scada, tre sa vina una cu o cheie sa faca returul; si 2) la mne nu raman banii din vanzari toti in casa, sa am de unde sa-i dau inapoi la care cum vine, ci la mne banii circula, se platsc facuri, salarii, etc, si e foarte posibil la momentuk cand vii cu produsul inapoi sa nu mai am ce sa iti dau pe el...
Si apoi nu stiu cat de clara e legea in acest sens, am vazut in multe magazine ca produsele se pot schimba, dar nu se pot returna banii, doar in astea mai mari, mai de firma...
Acum depinde si cum ai gestiunea, la unele firme e toata pe calculator, care e conectat cu casa de marcat, si cand vinzi, bati bon si a iesit automat din gestiune; dar mai ai si avantajul ca poti sa ii modifici pretul, daca vrei sa faci cuiva un discount, sau chiar sa-l dai cadou... ei bne, la mine nu se poate nici asta ; mi-a spus contabilul clar ca daca vreau sa reduc pretul la un produs, trebuia de la inceput sa il ntroduc in gestiune cu pretul respectiv, ca la mine nu e computerizat, fac eu de mana intrarile...
Iar daca vrea cineva banii inapoi, singura modalitate ( nelegala, de altfel ), neputand sa anulez bonul de acum trei zile, e sa ii dau si gata, numai fac bon la urmatorul client...dar asta presupune desigur un risc si pentru mine..( dar pentru mamaia ametita nu conteaza, important e ca si'a luat ea banii inapoi si poa sa cumpere altcva aiurea cu ei...)
Scuze, astazi chiar nu snt intr-o dispozitie marinimoasa ...

Last edited by fallen; 03.12.2014 at 14:17:15.
Reply With Quote