View Single Post
Vechi 03.12.2014, 15:41:48
crinrin
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de fallen Vezi mesajul
( sau stiti vreo rugaciune facatoare de minuni, care o spui seara si te trezesti a doua zi dimineata ca uitat tot ce ai patit rau si esti din nou in forma, puternic, increzator si gata de a pleca din nou la lupta ???)
I.

Rugăciune la începutul lucrului

Doamne Iisuse Hristoase, Fiule Unule-Născut al Tatălui Celui fără de început, care în Sfânta Ta Evanghelie, ai spus: €œ"Tatăl Meu până acum lucrează și Eu lucrez"€;
Tu, Doamne, Cel ce ai grăit prin gura Proorocului Tău, David: "€œIeși-va omul la lucrul său și la lucrarea sa până seara"€;
Și iarăși Tu ai zis prin gura binecuvântatului Tău apostol Pavel: €œ"Cel ce nu muncește, să nu mănânce"€;
Și cu gura Ta preacurată ai spus: "€œFără mine nu puteți face nimic și orice veți cere de la Tatăl în Numele Meu, Eu voi face ...€"
Am ascultat cuvintele Tale sfinte, cu tot sufletul și inima mea, Doamne, și mă îndrept spre bunătatea Ta cu smerenie. Ai milă de mine și ajută-mă pe mine, un păcătos, ca să termin lucrarea pe care acum o încep, în numele Tatălui, al Fiului și al Sfântului Duh. Amin.

€œDumnezeule, spre ajutorul meu ia aminte! Doamne, să-mi ajuți mie grăbește-Te! Să se rușineze și să se înfrunte cei ce caută sufletul meu. Să se întoarcă înapoi și să se rușineze cei ce-mi voiesc mie rele. Întoarcă-se îndată rușinați cei ce-mi grăiesc mie: €œBine, bine!€ Să se bucure și să se veselească de Tine toți cei ce Te caută pe Tine, Dumnezeule, și să zică pururea cei ce iubesc mântuirea Ta: €œ"Slăvit să fie Domnul!"€ Iar eu sărac sunt și sărman, Dumnezeule, ajută-mă! Ajutorul meu și Izbăvitorul meu ești Tu, Doamne, nu zăbovi!€ (Ps. 69)

Rugăciune la sfârșitul lucrului

Doamne Iisuse Hristoase, Cel ce ești plinirea tuturor bunătăților, Ție Îți mulțumesc pentru ajutorul și sporul ce mi-ai dat la lucrul, pe care cu Harul Tău l-am făcut astăzi. Și acum mă rog Ție, Doamne, fă ca lucrarea mea să-mi fie de folos. Umple de bucurie și de veselie sufletul meu și mă mântuiește, ca un Milostiv și de oameni Iubitor. Amin
Dumnezeul nostru, Care ai nemăsurată milă, nespusă și neajunsă iubire de oameni, căzând acum către a Ta slavă, cu frică și cu cutremur, aduc Ție mulțumire pentru binefacerile de care m-ai învrednicit pe mine, nevrednicul robul Tău. Te slăvesc și Te laud și Te cânt ca pe un Domn, Stăpân și Făcător de bine; și iarăși căzând înaintea Ta, îți mulțumesc și cu smerenie mă rog nemăsuratei și negrăitei Tale milostiviri ca și de acum înainte să-mi dăruiești faceri de bine, ca să sporesc în dragostea față de Tine și de aproapele meu. Izbăvește-mă de tot răul și necazul. Dăruiește-mi liniște. Și mă învrednicește în toate zilele vieții mele totdeauna mulțumire să-Ți aduc și să grăiesc și să cânt cele preabune Tatălui și Fiului și Sfântului Duh, acum și pururea și în vecii vecilor. Amin.

II. Rugaciune de intarire

Doamne, da-mi putere sa primesc cu suflet linistit tot ce-mi va aduce ziua de maine
Da-mi puterea sa ma las cu totul in voia Ta cea sfanta si in fiecare clipa stai in preajma mea si ma intareste.
Orice veste va aduce ziua de maine, buna sau rea, invata-ma sa o primesc cu inima impacata si cu credinta neclintita ca vointa ta sta deasupra tuturor.
Fie ca, in tot ceea ce fac si spun, voia Ta sa imi stapaneasca cugetul si simtirea. Iar cand asupra mea vor veni imprejurari neasteptate, ajuta-ma sa le implinesc dupa voia Ta.
Da-mi puterea sa lucrez cu tarie si intelepciune, fara sa stanjenesc sau sa amarasc pe aproapele meu.
Ajuta-ma, Doamne, sa pot duce povara zilei de maine cu toate cate le va aduce ea.
Struneste-mi vointa si invata-ma sa ma rog, sa sper, sa cred, sa indur, sa iubesc si sa iert.
Iar cand ma rog, fie ca Tu insuti sa fii cel ce se roaga in mine. Amin.

III. fugi la manastirea Radu Voda (zona Unirii) si inchina-te la moastele Sf. Ierarh Nectarie si citeste acatistul sfantului - http://www.sfantulnectarie.ro/HTML/B...eaacatist.html

Hai, zambeste! Maine va fi mai bine! Sau daca nu maine ... cat de curand!

Last edited by crinrin; 03.12.2014 at 15:52:01.
Reply With Quote