View Single Post
Vechi 03.12.2014, 20:30:00
Florinvs Florinvs is offline
Senior Member

Data înregistrării: 06.12.2012
Locație: Husi, judetul Vaslui
Religia: Ortodox
Implicit

Buna seara! Am citit ce ati scris, si ca si solutii la care m-as gandi:

1. Pe plan profesional.
In primul rand, este de preferat daca se poate ca fiecare sa faca o meserie care i place si cu care se simte implinit/implinita. Acum unde lucrati dumneavoastra- din cele ce ati spus- nu stiu daca ar fi cazul.
Daca simtiti ca aceasta meserie nu va place sau nu va aduce sadisfactii, atunci trebuie sa va ganditi la o meserie si un domeniu de activitate care v-ar place.
Daca simtiti ca aceasta meserie va place, iar patronii va cer lucruri anormale sau imposibile, atunci cea mai corecta cale de urmat ar fi: va indepliniti indatorile NORMALE de servici cu seriozitatea si cu pasiune, insa in momentul in care patronul va solicite lucruri evident anormale ori imposibile, dupa ce-i explicati cu calm si respect de ce acel lucrul lucru este imposibil de realizat, daca si dupa asta patronul e batut in cap si tot nu pricepe, atunci singura solutie este sa-i spuneti- "Imi pare rau sefu, dar ce cereti dumneavoastra nu se poate realiza".
Oricum, locul de munca in comert cred ca se mai gasesc- doar nu-i singurul magazin din orasul dumneavoastra.

2. Pe plan personal

Din ce ati spus pe acest forum, inteleg ca situatia nu ar fi 100% "roz". Aici numai dumneavoastra puteti sti ce simtiti pentru partenerul dumneavoastra, si:

-daca exista sentimente autentice reciproce de iubire (chiar daca mai apar neintelegeri uneori- inevitabile de altfel in orice casnicie ori relatie)- atunci trebuie discutat deschis, sincer, ca intre doi oameni maturi, si vazut care sunt problemele (cu "cartile pe masa" cum se zice), si rezolvate, deoarece cand iubesti pe cineva (si daca si persoana respectiva te iubeste) trebuie sa te lupti pana in panzele albe .

-daca in schimb nu exista sentimente autentice de iubire reciproce, atunci este mai greu de facut ceva.

3. Din punct de vedere al sanatatii fizice, daca va simtiti epuizata, poate fi si de la stres, dar poate fi si din alte cauze- uneori e bine de intrebat si un medic.
Reply With Quote