View Single Post
Vechi 04.12.2014, 09:15:40
Corinusha's Avatar
Corinusha Corinusha is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.09.2009
Locație: Mures
Implicit

educatie sexuala, din cate stiu, exista deja. Nu-s sigura, dar asa stiu de la o fetita de clasa a 8-a.

Oameni buni, sincer, nu stiu cati vor sa fca cu adevarat religia la scoala... elevii oricum abia asteapta sa li se dea ocazia sa mai scape de unele cursuri, gen...desen, muzica si chiar si religie. De ce? Pentru ca au oricum programul prea lung, pentru ca oricum trebuie sa studieze si pentru obiecte care nu ii intereseaza, nu le sunt specifice profilului, nu ii va ajuta niciodata in viata. Sincer, si eu as fi vrut sa nu fac muzica, de exemplu, dar a trebuie sa fac, si sa imi belesc media generala din cauza mediei de 5 sau 6 la muzica...ca doar proful avea pretentia sa ii invatam la ora ca si cum am fi de profil, ca el avea impresia ca daca vine dela un institut de muzica, si pe noi, profil real ne intrsa muzica sau chiar avea poate impresia ca ne pregatim sa devenim mari muzicieni... habar nu am. Religia mi-a placut in clasa a 12-a si in clasele primre, in rest...repetare, repatare ver and over again. Desenul, mie personal mi-a plcut pentru ca asta e unul din hobbiurile mele. Dar toate trei, pentru profilul ce l-am facut eu, de bio-chimie, era absolut nenecesare. Recunosc ca relifia m-a ajutat putin la facultate, desi a studiat psihologia, dar, pare-se nu doar eu eram convinsa ca psihologia conlucreaza cu spiritualitatea, cu am invatat si o jumatate de semestru despre asta...

Oricum sistemul nostru de invatamant e cam la pamant si cam in efavoarea celor care pur si simplu nu sunt buni la toate.
Daruieste si vei primi la randul tau.
Traieste ca si cum ar fi ultima ta zi de viata.
Reply With Quote