Subiect: Fecioria
View Single Post
Vechi 19.01.2008, 20:32:15
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de viviana
buna tuturor. e cam vechi (ca si datare)subiectul ,dar totusi atat de actual...am o intrebare ,la mine nu mai e vorba de feciorie, caci am trecut de 30 si...si sunt divortata si cu un copil in grija, dar poate fi vorba de curatie? adica de faptul ca mi-am impus sa nu mai am nici o relatie trupeasca cu nimeni pana nu intalnesc omul potrivit care as vrea din tot sufletul sa fie credincios? si mahnirea e ca , nu se mai gasesc barbati credinciosi, singuri sau divortati care sa vrea sa mearga alaturi de o femeie pe drumul adevaratei credinte...precum spune si preotul meu duhovnic, ca decat viata alaturi de un necredincios, mai bine singura...deci starea aceasta impusa poate fi numita curatie?
Da,da,da, Viviana, starea ta, atitudinea ta este demna si in curatie. Abstinenta este mult mai de pret decat o relatie intamplatoare in afara tainei cununiei. Da, da, da si pentru intrebarea si framantarea ta in a gasi un bun crestin. Nu-l gasesti, inseamna ca asa a fost voia Bunului Dumnezeu, iar daca voia LUI se va vrea , vei avea alaturi un crestin. Ramai demna , intru dragoste de Dumnezeu si bucurate de pruncul tau, caruia sa-i dai darul credintei ortodoxe. Asa sa-ti ajute DUMNEZEU !
Reply With Quote